Sarja-avaus 5.5.2018

pelitilanne jalkapallo tota sopa
25.4.2018

 

Noniin!!

Sarja-avaus lähestyy huimaa vauhtia ja ToTalla on edessään uusi sarja ja uudet haasteet. Aiempia vuosia poiketen ToTa pelaa tällä kaudella Lapin Nelosen sijaan Oulun Nelosta Lapin joukkueiden vähyyden vuoksi. Vastassa siis täysin uusia joukkueita ja pelaajia, joten sarjan tasosta on vaikea spekuloida etukäteen. Olettaen, että sarja on tähän astisista kausista kovin, ToTan rinki on treenannut itsensä raudanlujaan kuntoon talven aikana, jottei minkään joukkueen materiaali tule yllättämään Taivaansinisiä.

Ainoa sarjasta ennestään tuttu joukkue OuTa asettuu Ruoskan järjestämänä sarja-avaukseen 5.5.2018, Castrenin Tekonurmella Oulussa, joten jos olet kyseisenä päivänä Oulussa, tule ihmeessä haistelemaan Nelosen taitojalkapalloilun tunnelmaa mitä parhaimmissa olosuhteissa, ja mitä parhaimmalla derbyottelulla, jossa taistellaan ensinnäkin kauden avauspisteistä, sekä myöskin isoveljen asemasta Tarmojen kesken.

ToTa hioo vielä taktisia kuvioitaan viimeiseen timanttiinsa ennen sarjan aloitusta. Pelaajamateriaali on jälleen vaihtunut hieman viime kauteen nähden, on uusia pelaajia, paluumuuttajia, sekä valitettavia tapauksia, jotka ovat syystä tai toisesta siirtyneet muille laitumille palloilun saralla, jonka vuoksi myös mestari raporttien takana on vaihtunut. Muutoksista huolimatta joukkueen perusrunko on säilynyt samana, eikä vaikuta negatiivisesti joukkueen moraaliin, taikka pelillisiin suorituksiin.

Jäämme innolla odottamaan sarjan aloitusta, olkaamme siis kuulolla, sivuja päivitellään tiuhaan tahtiin ja raportteja puskee ulos perinteisesti aina pelien jälkeen, sekä ilmoitamme mahdollisista sopimusuutisista aina ensimmäisenä sivuillamme, tai facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/ToTa-104793222884434/!

Viimeisimmät uutiset

  • Tornion kerhoravintola
  • Rakennusmega